Al-Khazini

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Other people3

Muslim scientist
Jeneng: Abd al-Rahman al-Khazini
Sesebutan: Al-Khazini
Lair: 11th century
Pati: 12th century
Ètnik: Byzantine Greek
Tradhisi sekolah: Islamic astronomy
Kawigatèn utama: Astronomy
Mrebawani: Aristotle
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Al-Khazini&oldid=830473"