Willow Smith

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Willow Smith

Willow Camille Reign Smith lahir 31 Oktober 2000, asring diwastani Willow, ya iku salah satunggaling aktris lan penyanyi anak Amerika.[1] Dheweke putri saka Will Smith lan Jada Pinkett Smith, lan adike Jaden Smith.[2] Willow miwiti dadi paraga film tahun 2007 ing film I Am Legend banjur metu ing Kit Kittredge: An American Girl bareng Abigail Breslin. Dheweke napang panghargaan Young Artist award saka film iku.[2]

Saliyane akting, dheweke uga ngluncurake karir musik ing musin gugur 2010 mawa ngluncurake lagu Whip My Hari, 21st Girl.[3] lagu Whip My Hair manggoni panggonan nomer 11 ing Bilboard Hot 100.[4] Vidio iki dinominasike kanggo Vidio of the Year ing BET Awards tahun 2011.[4]

Kaluwarga Willow[besut | besut sumber]

Willow Smith ya iku putri saka musisi lan aktor Will Smith lan aktris Jada Pinkett Smith.[3] Dheweke duwé sedulur kang luwih tuwa Trey Smith lan Jaden Smith kalorone uga aktor.[1] Willow duwé keturunan Afrika-Amerika, lan uga duwé India, Creole lan Portugis-Yahudi saka ibune.[3] Willow lan sedulur-sedulure dadi duta pemuda kanggo proyek Zmbia, kang ngewenehi pambayantu kanggi bocah-bocah Zambia yatim piatu amerga AIDS bareng karo Hasbro.[3]

Karir Akting[besut | besut sumber]

Willo miwiti akting ing film I Am Legend bareng karo bapakne.[5] Film sabanjure Kit Kittredge: An American Girl kang diluncurake tanggal 2 Juli 2008.[5]

Tanggal 20 Januari 2011, Willow Smith ngumumake dheweke arep nggawe remake saka komik strip misuwur Orphan Annie.[1]

Film[besut | besut sumber]

Tahun Judul Paraga Cathetan
2007 I Am Legend Marley Neville
2008 Kit Kittredge: An American Girl Countee Garby
Madagascar: Escape 2 Africa Baby Gloria Swara
2009 Merry Madagascar Abby Suara / FTV
2009–2010 True Jackson, VP Young True Nickelodeon TV Series
2012 Annie Annie
Amulet Emily

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c (id)Willow Smith Pensiun Dini (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  2. ^ a b (id)Willow Smith (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  3. ^ a b c d (id)Nusdotcom (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  4. ^ a b (id)Willow Smit batal main film (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  5. ^ a b (id)21st Girl (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Willow_Smith&oldid=998991"