Watangreja, Pracimantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Watangreja
Désa
Watangreja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Watangreja
Watangreja
Watangreja kapernah ing Jawa Tengah
Watangreja
Watangreja
Watangreja kapernah ing Indonésia
Watangreja
Watangreja
Koordhinat: 8°05′14″S 110°48′49″E / 8.0872104°S 110.8135688°E / -8.0872104; 110.8135688Koordhinat: 8°05′14″S 110°48′49″E / 8.0872104°S 110.8135688°E / -8.0872104; 110.8135688
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPracimantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.01.2007

Watangreja iku désa ing Kacamatan Pracimantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)