Sumberagung, Pracimantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumberagung
Désa
Sumberagung kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Sumberagung
Sumberagung
Sumberagung kapernah ing Jawa Tengah
Sumberagung
Sumberagung
Sumberagung kapernah ing Indonésia
Sumberagung
Sumberagung
Koordhinat: 8°08′06″S 110°48′06″E / 8.1350638°S 110.8016018°E / -8.1350638; 110.8016018Koordhinat: 8°08′06″S 110°48′06″E / 8.1350638°S 110.8016018°E / -8.1350638; 110.8016018
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPracimantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.01.2001

Sumberagung iku désa ing Kacamatan Pracimantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)