Menyang kontèn

Gebangharja, Pracimantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gebangharja
Désa
Gebangharja kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gebangharja
Gebangharja
Gebangharja kapernah ing Jawa Tengah
Gebangharja
Gebangharja
Gebangharja kapernah ing Indonesia
Gebangharja
Gebangharja
Koordhinat: 8°02′25″S 110°46′29″E / 8.0402917°S 110.774827°E / -8.0402917; 110.774827Koordhinat: 8°02′25″S 110°46′29″E / 8.0402917°S 110.774827°E / -8.0402917; 110.774827
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPracimantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.01.2016

Gebangharja iku désa ing Kacamatan Pracimantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.