Menyang kontèn

Lebak, Pracimantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lebak
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Wonogiri Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°02′02″S 110°47′55″E / 8.0338867°S 110.798668°E / -8.0338867; 110.798668Koordhinat: 8°02′02″S 110°47′55″E / 8.0338867°S 110.798668°E / -8.0338867; 110.798668
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPracimantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.01.2015

Lebak iku désa ing Kacamatan Pracimantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.