Menyang kontèn

Gambirmanis, Pracimantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gambirmanis
Désa
Gambirmanis kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Gambirmanis
Gambirmanis
Gambirmanis kapernah ing Jawa Tengah
Gambirmanis
Gambirmanis
Gambirmanis kapernah ing Indonesia
Gambirmanis
Gambirmanis
Koordhinat: 8°06′21″S 110°50′58″E / 8.1059342°S 110.8493314°E / -8.1059342; 110.8493314Koordhinat: 8°06′21″S 110°50′58″E / 8.1059342°S 110.8493314°E / -8.1059342; 110.8493314
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPracimantara
Kodhe laladan
administrasi
33.12.01.2004

Gambirmanis iku désa ing Kacamatan Pracimantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.