Tubakarta, Pracimantara, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tubakarta
Désa
Tubakarta kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Tubakarta
Tubakarta
Tubakarta kapernah ing Jawa Tengah
Tubakarta
Tubakarta
Tubakarta kapernah ing Indonésia
Tubakarta
Tubakarta
Koordhinat: 8°01′22″S 110°49′00″E / 8.0226453°S 110.816549°E / -8.0226453; 110.816549Koordhinat: 8°01′22″S 110°49′00″E / 8.0226453°S 110.816549°E / -8.0226453; 110.816549
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPracimantara

Tubakarta iku désa ing Kacamatan Pracimantara, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)