Wangkelang, Lemahabang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wangkelang
Désa
Wangkelang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Wangkelang
Wangkelang
Wangkelang kapernah ing Jawa Kulon
Wangkelang
Wangkelang
Wangkelang kapernah ing Indonésia
Wangkelang
Wangkelang
Koordhinat: 6°50′00″S 108°34′25″E / 6.83334°S 108.57372°E / -6.83334; 108.57372Koordhinat: 6°50′00″S 108°34′25″E / 6.83334°S 108.57372°E / -6.83334; 108.57372
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLemahabang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.07.2013

Wangkelang iku désa ing Kacamatan Lemahabang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)