Tuk Karangsuwung, Lemahabang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuk Karangsuwung
Désa
Tuk Karangsuwung kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Tuk Karangsuwung
Tuk Karangsuwung
Tuk Karangsuwung kapernah ing Jawa Kulon
Tuk Karangsuwung
Tuk Karangsuwung
Tuk Karangsuwung kapernah ing Indonésia
Tuk Karangsuwung
Tuk Karangsuwung
Koordhinat: 6°50′12″S 108°37′47″E / 6.83653°S 108.62972°E / -6.83653; 108.62972Koordhinat: 6°50′12″S 108°37′47″E / 6.83653°S 108.62972°E / -6.83653; 108.62972
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLemahabang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.07.2011

Tuk Karangsuwung iku désa ing Kacamatan Lemahabang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)