Menyang kontèn

Asem, Lemahabang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Asem
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°50′50″S 108°36′59″E / 6.84725°S 108.61631°E / -6.84725; 108.61631Koordhinat: 6°50′50″S 108°36′59″E / 6.84725°S 108.61631°E / -6.84725; 108.61631
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLemahabang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.07.2002

Asem iku désa ing Kacamatan Lemahabang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.