Lemahabang, Lemahabang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lemahabang
Désa
Lemahabang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Lemahabang
Lemahabang
Lemahabang kapernah ing Jawa Kulon
Lemahabang
Lemahabang
Lemahabang kapernah ing Indonésia
Lemahabang
Lemahabang
Koordhinat: 6°49′46″S 108°37′48″E / 6.82958°S 108.63°E / -6.82958; 108.63Koordhinat: 6°49′46″S 108°37′48″E / 6.82958°S 108.63°E / -6.82958; 108.63
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLemahabang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.07.2007

Lemahabang iku désa ing Kacamatan Lemahabang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.