Menyang kontèn

Sindanglaut, Lemahabang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sindanglaut
Désa
Sindanglaut kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sindanglaut
Sindanglaut
Sindanglaut kapernah ing Jawa Kulon
Sindanglaut
Sindanglaut
Sindanglaut kapernah ing Indonesia
Sindanglaut
Sindanglaut
Koordhinat: 6°50′14″S 108°36′57″E / 6.83717°S 108.61588°E / -6.83717; 108.61588Koordhinat: 6°50′14″S 108°36′57″E / 6.83717°S 108.61588°E / -6.83717; 108.61588
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLemahabang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.07.2005

Sindanglaut iku désa ing Kacamatan Lemahabang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.