Sigong, Lemahabang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sigong
Désa
Sigong kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Sigong
Sigong
Sigong kapernah ing Jawa Kulon
Sigong
Sigong
Sigong kapernah ing Indonésia
Sigong
Sigong
Koordhinat: 6°49′50″S 108°38′53″E / 6.83054°S 108.64802°E / -6.83054; 108.64802Koordhinat: 6°49′50″S 108°38′53″E / 6.83054°S 108.64802°E / -6.83054; 108.64802
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLemahabang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.07.2008

Sigong iku désa ing Kacamatan Lemahabang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)