Menyang kontèn

Belawa, Lemahabang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Belawa
Désa
Belawa kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Belawa
Belawa
Belawa kapernah ing Jawa Kulon
Belawa
Belawa
Belawa kapernah ing Indonesia
Belawa
Belawa
Koordhinat: 6°50′01″S 108°35′19″E / 6.83363°S 108.58874°E / -6.83363; 108.58874Koordhinat: 6°50′01″S 108°35′19″E / 6.83363°S 108.58874°E / -6.83363; 108.58874
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLemahabang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.07.2012

Belawa iku désa ing Kacamatan Lemahabang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.