Belawa, Lemahabang, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Belawa
Désa
Belawa kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Belawa
Belawa
Belawa kapernah ing Jawa Kulon
Belawa
Belawa
Belawa kapernah ing Indonésia
Belawa
Belawa
Koordhinat: 6°50′01″S 108°35′19″E / 6.83363°S 108.58874°E / -6.83363; 108.58874Koordhinat: 6°50′01″S 108°35′19″E / 6.83363°S 108.58874°E / -6.83363; 108.58874
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanLemahabang
Kodhe laladan
administrasi
32.09.07.2012

Belawa iku désa ing Kacamatan Lemahabang, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)