Universitas Barcelona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
University of Barcelona
Universitat de Barcelona
03-big.jpg
DiadegakéNovember 3, 1450
JenisUniversitas publik
RèktorDídac Ramírez Sarrió
Mahasiswa90,644
Kampus4
LokasiBarcelona, Spanyol
Situs webUB.edu

Universitas Barcelona (basa Katalan: Universitat de Barcelona; basa Spanyol: Universidad de Barcelona, kasingkat UB) ya iku siji universitas swasta ing Barcelona, Spanyol. Universitas ini diadhekake wiwit taun 1450 déning Alphonse kang Dermawan. Kaperang dadi 18 fakultas, lan ing taun ajaran 2004-2005 universitas iki duwé 63.771 mahasiswa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]