Universitas Barcelona

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
University of Barcelona
Universitat de Barcelona
03-big.jpg
Diadegaké November 3, 1450
Jenis Universitas publik
Motto Libertas perfundet omnia luce
Rèktor Dídac Ramírez Sarrió
Mahasiswa 90,644
Kampus 4
Lokasi Barcelona, Spanyol
Situs web UB.edu

Universitas Barcelona (basa Katalan: Universitat de Barcelona; basa Spanyol: Universidad de Barcelona, kasingkat UB) yaiku sawijining universitas swasta ing Barcelona, Spanyol. Universitas ini diadhekake wiwit taun 1450 dening Alphonse kang Dermawan. Kaperang dadi 18 fakultas, lan ing taun ajaran 2004-2005 universitas iki andhuweni 63.771 mahasiswa.

Pranala Njaba[sunting | Owah sumber]