Universitas Barcelona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
University of Barcelona
Universitat de Barcelona
03-big.jpg
Diadegaké November 3, 1450
Jenis Universitas publik
Rèktor Dídac Ramírez Sarrió
Mahasiswa 90,644
Kampus 4
Lokasi Barcelona, Spanyol
Situs web UB.edu

Universitas Barcelona (basa Katalan: Universitat de Barcelona; basa Spanyol: Universidad de Barcelona, kasingkat UB) ya iku siji universitas swasta ing Barcelona, Spanyol. Universitas ini diadhekake wiwit taun 1450 déning Alphonse kang Dermawan. Kaperang dadi 18 fakultas, lan ing taun ajaran 2004-2005 universitas iki duwé 63.771 mahasiswa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]