Universitas Groningen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Academiegebouw (Gedhong Akadhemik) saka Universitas Groningen

Universitas Groningen (Walanda: Rijksuniversiteit Groningen utawa RUG) ya iku pawiyatan luhur nagara sing kapernah ing Groningen, Walanda. Universitas iki diadegaké taun 1614.

Pranala njaba[besut | besut sumber]