Grup Coimbra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Grup Coimbra iku sawijining jaringan universitas Eropah sing diadegaké taun 1985 lan diresmèkaké nganggo charter taun 1987. Ing taun 2007 grup iki nduwèni 37 universitas anggota, sawetara minangka sing tuwa lan paling prestis ing Eropah.

Grup iki njupuk jeneng saka jeneng kutha Coimbra, Portugal. Universitas Coimbra uga dumunung ing kutha iki lan minangka salah siji sing paling tuwa ing Eropah. Wektu madegé grup iki, Universitas Coimbra uga mahargya ambal warsa kaping-700.

Anggota[sunting | sunting sumber]

Austria

Belgia

Republik Czech

Denmark

Estonia

Finlandia

Prancis

Jerman

Yunani

Hungaria

Irlandia

Italia

Belanda

Norwegia

Polandia

Portugal

Spanyol

Swedia

Switzerland

Kerajaan Bersatu


Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grup_Coimbra&oldid=821293"