Universitas Bologna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Universitas Bologna
Alma Mater Studiorum Università di Bologna
Seal of the University of Bologna.svg
Jeneng latinUniversitas Bononiensis
Diadegaké1088
MottoAlma mater studiorum (Latin)
RèktorProf. Pier Ugo Calzolari
Mahasiswa95,771 (2006)
LokasiBologna, Itali
Tim ulah ragaCUSB
AfiliasiCoimbra Group, Utrecht Network
Situs webwww.unibo.it

Universitas Bologna (Italia: Alma Mater Studiorum Università di Bologna) ya iku siji universitas tuwa dhéwé ana ing Éropah lan Italia. Universitas iki pernahé ana ing Bologna, Italia. Diadhekake ing taun 1088. Universitas ini duwé 13 musiyum.

Universitas ini uga duwé jumlah pelajar 95.771 mahasiswa ana ing taun 2006.

Fakultas[besut | besut sumber]

23 fakultas ing Universitas Bologna:

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Europaeum