Ujungsemi, Kaliwedi, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ujungsemi
Désa
Ujungsemi is located in Kabupatèn Cirebon
Ujungsemi
Ujungsemi
Ujungsemi is located in Jawa Kulon
Ujungsemi
Ujungsemi
Ujungsemi is located in Indonésia
Ujungsemi
Ujungsemi
Koordhinat: 6°35′15″S 108°23′44″E / 6.58757°S 108.39553°E / -6.58757; 108.39553Koordhinat: 6°35′15″S 108°23′44″E / 6.58757°S 108.39553°E / -6.58757; 108.39553
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Kulon
Kabupatèn Cirebon
Kacamatan Kaliwedi
Kodhe laladan
administrasi
32.09.29.2004

Ujungsemi iku désa ing Kacamatan Kaliwedi, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.