Kalideres, Kaliwedi, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalideres
Désa
Kalideres kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kalideres
Kalideres
Kalideres kapernah ing Jawa Kulon
Kalideres
Kalideres
Kalideres kapernah ing Indonésia
Kalideres
Kalideres
Koordhinat: 6°36′56″S 108°24′27″E / 6.61552°S 108.40759°E / -6.61552; 108.40759Koordhinat: 6°36′56″S 108°24′27″E / 6.61552°S 108.40759°E / -6.61552; 108.40759
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKaliwedi
Kodhe laladan
administrasi
32.09.29.2001

Kalideres iku désa ing Kacamatan Kaliwedi, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)