Guwa Kidul, Kaliwedi, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Guwa Kidul
Désa
Guwa Kidul kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Guwa Kidul
Guwa Kidul
Guwa Kidul kapernah ing Jawa Kulon
Guwa Kidul
Guwa Kidul
Guwa Kidul kapernah ing Indonésia
Guwa Kidul
Guwa Kidul
Koordhinat: 6°33′41″S 108°23′23″E / 6.56143°S 108.38981°E / -6.56143; 108.38981Koordhinat: 6°33′41″S 108°23′23″E / 6.56143°S 108.38981°E / -6.56143; 108.38981
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKaliwedi
Kodhe laladan
administrasi
32.09.29.2008

Guwa Kidul iku désa ing Kacamatan Kaliwedi, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.