Guwa Lor, Kaliwedi, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Guwa Lor
Désa
Guwa Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Guwa Lor
Guwa Lor
Guwa Lor kapernah ing Jawa Kulon
Guwa Lor
Guwa Lor
Guwa Lor kapernah ing Indonésia
Guwa Lor
Guwa Lor
Koordhinat: 6°33′56″S 108°21′57″E / 6.56556°S 108.36574°E / -6.56556; 108.36574Koordhinat: 6°33′56″S 108°21′57″E / 6.56556°S 108.36574°E / -6.56556; 108.36574
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKaliwedi
Kodhe laladan
administrasi
32.09.29.2009

Guwa Lor iku désa ing Kacamatan Kaliwedi, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.