Prajawinangun Kulon, Kaliwedi, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prajawinangun Kulon
Désa
Prajawinangun Kulon kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Prajawinangun Kulon
Prajawinangun Kulon
Prajawinangun Kulon kapernah ing Jawa Kulon
Prajawinangun Kulon
Prajawinangun Kulon
Prajawinangun Kulon kapernah ing Indonésia
Prajawinangun Kulon
Prajawinangun Kulon
Koordhinat: 6°35′48″S 108°23′54″E / 6.59664°S 108.39822°E / -6.59664; 108.39822Koordhinat: 6°35′48″S 108°23′54″E / 6.59664°S 108.39822°E / -6.59664; 108.39822
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKaliwedi
Kodhe laladan
administrasi
32.09.29.2002

Prajawinangun Kulon iku désa ing Kacamatan Kaliwedi, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.