Prajawinangun Wétan, Kaliwedi, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prajawinangun Wétan
Désa
Prajawinangun Wétan kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Prajawinangun Wétan
Prajawinangun Wétan
Prajawinangun Wétan kapernah ing Jawa Kulon
Prajawinangun Wétan
Prajawinangun Wétan
Prajawinangun Wétan kapernah ing Indonésia
Prajawinangun Wétan
Prajawinangun Wétan
Koordhinat: 6°35′58″S 108°24′16″E / 6.59937°S 108.40442°E / -6.59937; 108.40442Koordhinat: 6°35′58″S 108°24′16″E / 6.59937°S 108.40442°E / -6.59937; 108.40442
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKaliwedi
Kodhe laladan
administrasi
32.09.29.2003

Prajawinangun Wétan iku désa ing Kacamatan Kaliwedi, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.