The Corrs

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Corrs
TheCorrs.jpg
Pratélan latar wuri
Saka Dundalk, County Louth, Irlandia
Génre Folk rock, Rock, Pop, Celtic rock
Mangsa akarya 1990-Saiki
(nanging kosong saka 2006)
Labèl 143 Records, Lava Records (1990–2003)
Atlantic Records (1990–sekarang)
Rhino Records (2007–sekarang)
Sana jaringan http://www.thecorrswebsite.com
Anggota Andrea Corr
Caroline Corr
Sharon Corr
Jim Corr

The Corrs ya iku grup band ngunggah aliran folk rock ingkang asalé saka Dundalk, Irlandia, ingkang didamel saka pasaduluran uatawa kulawarga ingkang cacahé saka 3 putri lan 1 kakung saka kulawarga marga Corr. Jenengé inggih Andrea (vokal, tin whistle); Sharon (piyul, vokal); Caroline (drum, perkusi, bodhrán, vokal); lan Jim (gitar, keyboard, vokal). Band iki diwiwiti nalika taun 1990.

The Corrs manggung ingkang ageng, ingkang internasional nalika taun 1996 ing Olimpiade Musim Panas, Atlanta, Georgia. Banjur miwiti iku, The Corrs miwiti damél album lan diparingi panghargyaan platinum ing manéka macem nagari.[1] Talk on Corners, ya iku album ingkang paling saged suksés miwiti panghargyaan. Muga diparingi panghargyaan multi platinum ing Australia lan Karajan Inggris.[2]

Tlawah Labuh[besut | besut sumber]

1990-1994: Miwiti Suksés[besut | besut sumber]

Nalika Andrea lan Caroline sekolah, Jim lan Sharon miwiti duo grup band ingkang manggung ing sajrine kafè kagungane sadulur.[3] Bapaké saderek Corrs, Gerry, énggal miwiti latihan damèl band ingkang sajrone kulawarga. Rikala 1994, sarampunge Andrea lan Carolin rampung sekolah, The Corrs wiwit diwiwiti dadi band. [4]

Nalika badhé medal 1994, the American Ambassador kanggo nagari Irlandia, Jean Kennedy Smith, ngungdang The Corrs kanggo manggung nalika 1994 FIFA World Cup ing kutha Boston sabanjure mirsani The Corrs manggung ing Whelan's Music Bar kutha Dublin [5] After an appearance at the 1996 Summer Olympics in Atlanta, Georgia, United States,[6]

1995-1999: Miwiti Rekaman[besut | besut sumber]

Jason Flom, saka Atlantic Records, dhawuhi The Corrs supaya tindhak menyang David Foster,[7] musisi saka nagari Kanada, producer, composer lan arranger.[8] The Corrs bnajur manggung kanggo Foster, banjur piyambake gelem damel rekaman kaliyan The Corrs. The Corrs banjur urip namung 5 wulan ing Amérika Sarékat kanggo rekaman album kapisanForgiven, Not Forgotten.[5]

Diskografi[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]

Tanggal rilis Judhul
September 1995 Forgiven, Not Forgotten
1997 Talk on Corners
Juni 2000 In Blue
Mèi 2004 Borrowed Heaven
September 2005 Home

Album Tambahan[besut | besut sumber]

Tanggal rilis Judhul
Oktober 2001 Best of The Corrs
2006 Dreams: The Ultimate Corrs Collection
2007 The Works
2011 Original Album Series

Album live[besut | besut sumber]

Tanggal rilis Judhul
1997 The Corrs – Live
Oktober 1999 The Corrs Unplugged
2002 The Corrs, Live in Dublin

Singel[besut | besut sumber]

Judhul Tahun Posisi di tangga lagu Album
IRL
[9]
AUS
[10]
AUT
[11]
CAN
[12]
CHE
[13]
FRA
[14]
GER
[15]
NDL
[16]
NZL
[17]
SWE
[18]
UK
[19]
US
[20]
"Runaway" 1995 10 10 25 89 48 49 68 Forgiven, Not Forgotten
"Forgiven, Not Forgotten" 1 15 31 155
[21]
"The Right Time" 3 44 32 76 84
[21]
112
"Love to Love You" 1996 25 87 46 62
"Closer"[A] 1997
"Only When I Sleep" 10 34 58 Talk on Corners
"I Never Loved You Anyway" 31 49 43
"What Can I Do?" 1998 30 86 62 27 53
"Dreams" 6 47 38 52 73 71 6
"What Can I Do? (Tin Tin Out remix)" 3 Talk on Corners (Edisi mirunggan)
"So Young (K-Klass remix)" 29 61 76 80 63 6
"Runaway (Tin Tin Out remix)" 1999 2
"Radio"[B] 20 52 64 57 19 18 The Corrs Unplugged
"Old Town"[C] 2000 63
"Breathless" 1 7 10 15 26 19 17 3 5 1 34 In Blue
"Irresistible" 30 27 47 39 68 79 8 37 20
"Give Me a Reason" 2001 68[22] 53 100 81 13 27
"All the Love in the World"[D] Best of The Corrs
"Would You Be Happier" 26 47 36 61 81 39 10 58 14
"Summer Sunshine" 2004 12 13 42 32 49 20 30 6 Borrowed Heaven
"Angel" 19 65 75 53 84 73 36 16
"Long Night" 31
[23]
86 48 40 36 31
"Moorlough Shore"[E] 2005 Home
"Heart Like a Wheel/Old Town" 2005 49
[23]
68
"Goodbye"[E] 2006 108
[21]
Dreams: The Ultimate Corrs Collection
"—" menunjukkan singel yang dirilis di nagara tertentu nanging tidak memetakan.
Catatan

Singel Medal[besut | besut sumber]

Judhul Tahun Artis Posisi chart Album
IRL
[9][23]
AUS
[10]
AUT
[11]
CAN
[12]
CHE
[13]
FRA
[14]
GER
[15]
NDL
[16]
NZL
[17]
SWE
[18]
UK
[19]
US
[20]
"I Know My Love" 1999 The Chieftains 22 37 Tears of Stone
"—" dirilis nanging boten ing sajeroning album.[24]

Manggung[besut | besut sumber]

Vidéo[besut | besut sumber]

Catethan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ World Chart Positions. acharts.us. Retrieved 18 October 2012.
  2. ^ UK Searchable Charts Database. everyhit.com. Retrieved 18 October 2012.
  3. ^ "The Commitments: Movie Information". The Commitments. Diarsip saka sing asli ing 18 October 2012. Dijupuk 2007-11-01. 
  4. ^ "The Corrs". Hello! Magazine. Dijupuk 18 October 2012. 
  5. ^ a b "The Corrs biography". Absolute Divas. Dijupuk 18 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  6. ^ "The Corrs". VH1.com. Dijupuk 18 October 2012. 
  7. ^ "The Corrs pics". Askmen.com.au. Dijupuk 18 October 2012. 
  8. ^ "David Foster Current Biography". Executive Visions. Dijupuk 18 Oktober 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  9. ^ a b "Irishcharts". irishcharts.ie. Dijupuk 18 October 2012. 
  10. ^ a b "Australian chart". australian-charts.com. Dijupuk 18 October 2012. 
  11. ^ a b "Austrian chart positions". austriancharts.at. Dijupuk 23 December 2009. 
  12. ^ a b "Canadian single". RPM. Dijupuk 18 October 2012. 
  13. ^ a b "Swiss chart". hitparade.ch. Dijupuk 18 October 2012. 
  14. ^ a b "French chart". lescharts.com. Dijupuk 18 October 2012. 
  15. ^ a b "German single". musicline.de. Dijupuk 18 October 2012. 
  16. ^ a b "Dutch chart". dutchcharts.nl. Dijupuk 18 October 20129.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  17. ^ a b "New Zealand chart". charts.org.nz. Dijupuk 18 October 2012. 
  18. ^ a b "Swedish chart". swedishcharts.com. Dijupuk 18 October 2012. 
  19. ^ a b "pangitungan ing British". chartstats.com. Diarsip saka sing asli ing 23 July 2012. Dijupuk 18 October 2012. 
  20. ^ a b "American single positions". Billboard. Dijupuk 23 December 2009. 
  21. ^ a b c "UK Chartlog: Chris C. – CZR". zobbel.de. Dijupuk 23 December 2009. 
  22. ^ "The ARIA Report, Week Commencing ~ 12 March 2001 ~ Issue #576. See pp. 2, 4" (PDF). National Library of Australia. Dijupuk 26 October 2011. 
  23. ^ a b c Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng IRL
  24. ^ "Meteor Music Awards panghargyaan". RTÉ Entertainment. 18 October 2012. Dijupuk 2012-10-18. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]