David Foster

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
David Foster
DavidFosterMar10.jpg
Foster sesorah nalika adicara ing Hollywood Walk of Fame, taun 2010.
Pratélan latar wuri
Jeneng lairDavid Walter Foster
GénrePop, Pop rock, Klasik, Gospel
PakaryanProdhuser rekaman, musisi, komposer, panulis lagu, aransir
PirantiPiano, keyboards, French horn, synthesizer
Mangsa akarya1971–saiki
LabèlReprise, 143, Atlantic
Sing magepokanSkylark, Attitudes, Airplay, Ronnie Hawkins & The Hawks

David Foster Walter, OC, OBC (lair November 1, 1949), punika salah satunggalipun musisi, prodhuser rekaman, komposer, penyanyi, penulis lagu, lan arranger ingkang lair ing kutha (Kanada),[1] panjenenganipun ndadosake penyanyi misuwur kados Michael Bublé, Josh Groban, lan Charice Pempengco, ugi mbimbing lan nyekuyung sadaya seniman kang misuwur ing donya kaya ta Celine Dion, Toni Braxton, Madonna,Air Supply lan Michael Jackson. Foster kacathet menangake 16 Grammy Awards saking 47 nominasi.


Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]