David Foster

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
David Foster
DavidFosterMar10.jpg
Foster sesorah nalika adicara ing Hollywood Walk of Fame, taun 2010.
Pratélan latar wuri
Jeneng lair David Walter Foster
Génre Pop, Pop rock, Klasik, Gospel
Pakaryan Prodhuser rekaman, musisi, komposer, panulis lagu, aransir
Piranti Piano, keyboards, French horn, synthesizer
Mangsa akarya 1971–saiki
Labèl Reprise, 143, Atlantic
Sing magepokan Skylark, Attitudes, Airplay, Ronnie Hawkins & The Hawks

David Foster Walter, OC, OBC (lair November 1, 1949), punika salah satunggalipun musisi, produser rekaman, komposer, penyanyi, penulis lagu, lan arranger ingkang lair ing kutha (Kanada),[1] panjenenganipun ndadosake penyanyi misuwur kados Michael Bublé, Josh Groban, lan Charice Pempengco, ugi mbimbing lan nyekuyung sedaya seniman kang misuwur ing donya kayata Celine Dion, Toni Braxton, Madonna , Air Supply lan Michael Jackson. Foster kacathet menangake 16 Grammy Awards saking 47 nominasi.


Cathetan suku[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=David_Foster&oldid=833075"