Hollywood Walk of Fame

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Infobox muséum The Hollywood Walk of Fame iku trotoar kang ana ing Hollywood Boulevard lan Vine Street uga dumunung ana ing tlatah Hollywood, Los Angeles, California, Amérika Sarékat kang nampilake minangka 2.000 bintang kang kawengkar ing tulisan jeneng artis lan watak utawa karakter kanggo wujud panghargaan saka Kamar Dodolan Hollywood dèning sumbangsih para artis ing industri hiburan. Artis kapisanan kang kalebu ing jajaran iki ya iku Joanne Woodward ing tanggal 9 Februari 1960.Miturut laporan ing taun 2003 dèning perusahaan riset pasar NPO Plog Peneliti, kurang luwih 10 yuta wong kang nekati utawa ngunjungi ing Sunset Strip, Cina Grauman Teater,Ratu Mary, uga Los Angeles County Museum of Art bisa meranake kapentingan ing sajroning ngawe indudtri pariwisata paling gedhe ing Los Angeles