Hollywood Walk of Fame

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hollywood Walk of Fame
Several stars on the Walk of Fame at 6801 Hollywood Boulevard, with Street performers and passersby
6801 Hollywood Boulevard
near Kodak Theatre
Dikukuhaké1958
PernahHollywood Blvd and Vine St
Hollywood, Los Angeles
JinisEntertainment hall of fame
Dhayoh10 million annually
Situs jaringanSitus jaringan resmi
DipilihJuly 5, 1978
Angka rujukan194

The Hollywood Walk of Fame iku trotoar kang ana ing Hollywood Boulevard lan Vine Street uga dumunung ana ing tlatah Hollywood, Los Angeles, California, Amérikah Sarékat kang nampilake minangka 2.000 bintang kang kawengkar ing tulisan jeneng artis lan watak utawa karakter kanggo wujud panghargaan saka Kamar Dodolan Hollywood déning sumbangsih para artis ing indhustri panglipur. Artis kapisanan kang kalebu ing jajaran iki ya iku Joanne Woodward ing tanggal 9 Fèbruari 1960.Miturut laporan ing taun 2003 déning perusahaan riset pasar NPO Plog Peneliti, kurang luwih 10 yuta wong kang nekati utawa ngunjungi ing Sunset Strip, Cina Grauman Teater,Ratu Mary, uga Los Angeles County Museum of Art bisa meranake kapentingan ing sajeroning ngawe indudtri pariwisata gedhé dhéwé ing Los Angeles