Hollywood Walk of Fame

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hollywood Walk of Fame
Several stars on the Walk of Fame at 6801 Hollywood Boulevard, with Street performers and passersby
6801 Hollywood Boulevard
near Kodak Theatre
Dikukuhaké 1958
Pernah Hollywood Blvd and Vine St
Hollywood, Los Angeles
Jinis Entertainment hall of fame
Dhayoh 10 million annually
Situs jaringan Situs web resmi Hollywood Walk of Fame
Dipilih July 5, 1978
Angka rujukan 194

The Hollywood Walk of Fame iku trotoar kang ana ing Hollywood Boulevard lan Vine Street uga dumunung ana ing tlatah Hollywood, Los Angeles, California, Amérika Sarékat kang nampilake minangka 2.000 bintang kang kawengkar ing tulisan jeneng artis lan watak utawa karakter kanggo wujud panghargaan saka Kamar Dodolan Hollywood dèning sumbangsih para artis ing industri panglipur. Artis kapisanan kang kalebu ing jajaran iki ya iku Joanne Woodward ing tanggal 9 Februari 1960.Miturut laporan ing taun 2003 dèning perusahaan riset pasar NPO Plog Peneliti, kurang luwih 10 yuta wong kang nekati utawa ngunjungi ing Sunset Strip, Cina Grauman Teater,Ratu Mary, uga Los Angeles County Museum of Art bisa meranake kapentingan ing sajroning ngawe indudtri pariwisata paling gedhé ing Los AngelesCithakan:Yasan-stub