Michael Bublé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michael Bublé
Michael Buble by Dallas Bittle crop.jpg
Michael Bublé wonten ing acara Junos 2009 ing Vancouver, Kanada, 29 Maret 2009
Pratélan latar wuri
Jeneng lairMichael Steven Bublé
SakaBurnaby, British Columbia, Kanada
GénreVokal, big band, pop tradhisional, easy listening, soft rock
PakaryanPenyanyi, Penulis lagu, Ingkang maragani
PirantiVokal, piano
Mangsa akarya1996–sekarang
Labèl143/Reprise
Sing magepokanNaturally 7, Jann Arden, Laura Pausini, Boyz II Men
Sana jaringanSitus resmi

Michael Bublé (lair ing Burnaby, British Columbia, Kanada, 9 Sèptèmber 1975; umur 44 taun) ya iku piyantun ingkang gadhah profèsi penyanyi jazz saking tlatah Kanada.

Michael Bublé mimpangaken penghargaan ing donya nyanyi, ing antawisipun panghargaan Grammy lan Juno Awards. Album ingkang kaping sepindhah kondhang ing pucuk 10 paling saé wonten ing Lebanon, Inggris ugi Kanada.

Album[besut | besut sumber]

  • Michael Bublé

dirilis ing tanggal 11 Fèbruari 2003, jinis jazz

  • It's Time

dirilis ing tanggal 15 Fèbruari 2005, jinis musik klasik

  • Call Me Irresponsible

dirilis ing tanggal 1 Mèi 2007

Pranala njawi[besut | besut sumber]