Teras, Teras, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Teras
Désa
Teras kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Teras
Teras
Teras kapernah ing Jawa Tengah
Teras
Teras
Teras kapernah ing Indonésia
Teras
Teras
Koordhinat: 7°22′20″S 110°38′04″E / 7.37231°S 110.63431°E / -7.37231; 110.63431Koordhinat: 7°22′20″S 110°38′04″E / 7.37231°S 110.63431°E / -7.37231; 110.63431
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanTeras
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07.2008

Teras iku désa ing Kacamatan Teras, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)