Menyang kontèn

Teras, Teras, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Teras
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Boyolali Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°22′20″S 110°38′04″E / 7.37231°S 110.63431°E / -7.37231; 110.63431Koordhinat: 7°22′20″S 110°38′04″E / 7.37231°S 110.63431°E / -7.37231; 110.63431
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanTeras
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07.2008

Teras iku désa ing Kacamatan Teras, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.