Bangsalan, Teras, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangsalan
Désa
Bangsalan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bangsalan
Bangsalan
Bangsalan kapernah ing Jawa Tengah
Bangsalan
Bangsalan
Bangsalan kapernah ing Indonésia
Bangsalan
Bangsalan
Koordhinat: 7°19′42″S 110°40′12″E / 7.32831°S 110.6699°E / -7.32831; 110.6699Koordhinat: 7°19′42″S 110°40′12″E / 7.32831°S 110.6699°E / -7.32831; 110.6699
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanTeras
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07.2006

Bangsalan iku désa ing Kacamatan Teras, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)