Gumukreja, Teras, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gumukreja
Désa
Gumukreja kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Gumukreja
Gumukreja
Gumukreja kapernah ing Jawa Tengah
Gumukreja
Gumukreja
Gumukreja kapernah ing Indonésia
Gumukreja
Gumukreja
Koordhinat: 7°27′57″S 110°45′33″E / 7.46587°S 110.7591°E / -7.46587; 110.7591Koordhinat: 7°27′57″S 110°45′33″E / 7.46587°S 110.7591°E / -7.46587; 110.7591
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanTeras
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07.2011

Gumukreja iku désa ing Kacamatan Teras, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)