Menyang kontèn

Nepèn, Teras, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nepèn
Désa
Nepèn kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Nepèn
Nepèn
Nepèn kapernah ing Jawa Tengah
Nepèn
Nepèn
Nepèn kapernah ing Indonesia
Nepèn
Nepèn
Koordhinat: 7°32′26″S 110°32′58″E / 7.54051°S 110.54942°E / -7.54051; 110.54942Koordhinat: 7°32′26″S 110°32′58″E / 7.54051°S 110.54942°E / -7.54051; 110.54942
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanTeras
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07.2004

Nepèn iku désa ing Kacamatan Teras, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.