Kopèn, Teras, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kopèn
Désa
Kopèn kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kopèn
Kopèn
Kopèn kapernah ing Jawa Tengah
Kopèn
Kopèn
Kopèn kapernah ing Indonésia
Kopèn
Kopèn
Koordhinat: 7°23′23″S 110°39′35″E / 7.38976°S 110.6597°E / -7.38976; 110.6597Koordhinat: 7°23′23″S 110°39′35″E / 7.38976°S 110.6597°E / -7.38976; 110.6597
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanTeras
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07.2001

Kopèn iku désa ing Kacamatan Teras, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.