Menyang kontèn

Dhoplang, Teras, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dhoplang
Désa
Dhoplang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Dhoplang
Dhoplang
Dhoplang kapernah ing Jawa Tengah
Dhoplang
Dhoplang
Dhoplang kapernah ing Indonesia
Dhoplang
Dhoplang
Koordhinat: 7°20′39″S 110°40′12″E / 7.34423°S 110.66995°E / -7.34423; 110.66995Koordhinat: 7°20′39″S 110°40′12″E / 7.34423°S 110.66995°E / -7.34423; 110.66995
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanTeras
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07.2002

Dhoplang iku désa ing Kacamatan Teras, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.