Krasak, Teras, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Krasak
Désa
Krasak kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Krasak
Krasak
Krasak kapernah ing Jawa Tengah
Krasak
Krasak
Krasak kapernah ing Indonésia
Krasak
Krasak
Koordhinat: 7°31′43″S 110°37′34″E / 7.52853°S 110.62605°E / -7.52853; 110.62605Koordhinat: 7°31′43″S 110°37′34″E / 7.52853°S 110.62605°E / -7.52853; 110.62605
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanTeras
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07.2013

Krasak iku désa ing Kacamatan Teras, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.