Menyang kontèn

Krasak, Teras, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Krasak
Désa
Krasak kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Krasak
Krasak
Krasak kapernah ing Jawa Tengah
Krasak
Krasak
Krasak kapernah ing Indonesia
Krasak
Krasak
Koordhinat: 7°31′43″S 110°37′34″E / 7.52853°S 110.62605°E / -7.52853; 110.62605Koordhinat: 7°31′43″S 110°37′34″E / 7.52853°S 110.62605°E / -7.52853; 110.62605
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanTeras
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07.2013

Krasak iku désa ing Kacamatan Teras, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.