Tegalweru, Dau, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalweru
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTegalweru
Tegalweru kapernah ing Kabupatèn Malang
Tegalweru
Tegalweru
Tegalweru kapernah ing Jawa Wétan
Tegalweru
Tegalweru
Tegalweru kapernah ing Indonésia
Tegalweru
Tegalweru
Koordhinat: 7°56′22″S 112°33′51″E / 7.93948°S 112.56412°E / -7.93948; 112.56412Koordhinat: 7°56′22″S 112°33′51″E / 7.93948°S 112.56412°E / -7.93948; 112.56412
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDau
Kodhe laladan
administrasi
35.07.22.2006

Tegalweru iku désa ing Kacamatan Dau, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)