Landhungsari, Dau, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Landhungsari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLandungsari
Landhungsari kapernah ing Kabupatèn Malang
Landhungsari
Landhungsari
Landhungsari kapernah ing Jawa Wétan
Landhungsari
Landhungsari
Landhungsari kapernah ing Indonésia
Landhungsari
Landhungsari
Koordhinat: 7°55′53″S 112°35′14″E / 7.9314°S 112.58718°E / -7.9314; 112.58718Koordhinat: 7°55′53″S 112°35′14″E / 7.9314°S 112.58718°E / -7.9314; 112.58718
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDau
Kodhe laladan
administrasi
35.07.22.2007

Landhungsari iku désa ing Kacamatan Dau, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)