Mulyaagung, Dau, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mulyaagung
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMulyoagung
Mulyaagung kapernah ing Kabupatèn Malang
Mulyaagung
Mulyaagung
Mulyaagung kapernah ing Jawa Wétan
Mulyaagung
Mulyaagung
Mulyaagung kapernah ing Indonésia
Mulyaagung
Mulyaagung
Koordhinat: 7°55′20″S 112°34′57″E / 7.92224°S 112.5826°E / -7.92224; 112.5826Koordhinat: 7°55′20″S 112°34′57″E / 7.92224°S 112.5826°E / -7.92224; 112.5826
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDau
Kodhe laladan
administrasi
35.07.22.2008

Mulyaagung iku désa ing Kacamatan Dau, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)