Petungsèwu, Dau, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Petungsèwu
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPetungsewu
Petungsèwu kapernah ing Kabupatèn Malang
Petungsèwu
Petungsèwu
Petungsèwu kapernah ing Jawa Wétan
Petungsèwu
Petungsèwu
Petungsèwu kapernah ing Indonésia
Petungsèwu
Petungsèwu
Koordhinat: 7°56′53″S 112°33′02″E / 7.9481°S 112.55047°E / -7.9481; 112.55047Koordhinat: 7°56′53″S 112°33′02″E / 7.9481°S 112.55047°E / -7.9481; 112.55047
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDau
Kodhe laladan
administrasi
35.07.22.2004

Petungsèwu iku désa ing Kacamatan Dau, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)