Gadhing Kulon, Dau, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gadhing Kulon
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGading Kulon
Gadhing Kulon kapernah ing Kabupatèn Malang
Gadhing Kulon
Gadhing Kulon
Gadhing Kulon kapernah ing Jawa Wétan
Gadhing Kulon
Gadhing Kulon
Gadhing Kulon kapernah ing Indonésia
Gadhing Kulon
Gadhing Kulon
Koordhinat: 7°55′45″S 112°32′51″E / 7.9293°S 112.54762°E / -7.9293; 112.54762Koordhinat: 7°55′45″S 112°32′51″E / 7.9293°S 112.54762°E / -7.9293; 112.54762
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDau
Kodhe laladan
administrasi
35.07.22.2009

Gadhing Kulon iku désa ing Kacamatan Dau, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)