Kalisanga, Dau, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalisanga
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalisongo
Kalisanga kapernah ing Kabupatèn Malang
Kalisanga
Kalisanga
Kalisanga kapernah ing Jawa Wétan
Kalisanga
Kalisanga
Kalisanga kapernah ing Indonésia
Kalisanga
Kalisanga
Koordhinat: 7°58′03″S 112°35′33″E / 7.96756°S 112.59241°E / -7.96756; 112.59241Koordhinat: 7°58′03″S 112°35′33″E / 7.96756°S 112.59241°E / -7.96756; 112.59241
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanDau
Kodhe laladan
administrasi
35.07.22.2002

Kalisanga iku désa ing Kacamatan Dau, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)