Tarubasan, Karanganom, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tarubasan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTarubasan
Tarubasan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Tarubasan
Tarubasan
Tarubasan kapernah ing Jawa Tengah
Tarubasan
Tarubasan
Tarubasan kapernah ing Indonésia
Tarubasan
Tarubasan
Koordhinat: 7°39′31″S 110°38′08″E / 7.65852°S 110.63561°E / -7.65852; 110.63561Koordhinat: 7°39′31″S 110°38′08″E / 7.65852°S 110.63561°E / -7.65852; 110.63561
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2004

Tarubasan iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)