Jurangjero, Karanganom, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jurangjero
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJurangjero
Jurangjero kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jurangjero
Jurangjero
Jurangjero kapernah ing Jawa Tengah
Jurangjero
Jurangjero
Jurangjero kapernah ing Indonésia
Jurangjero
Jurangjero
Koordhinat: 7°38′24″S 110°38′04″E / 7.6399°S 110.63434°E / -7.6399; 110.63434Koordhinat: 7°38′24″S 110°38′04″E / 7.6399°S 110.63434°E / -7.6399; 110.63434
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2014

Jurangjero iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)