Gledheg, Karanganom, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gledheg
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGledeg
Gledheg kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Gledheg
Gledheg
Gledheg kapernah ing Jawa Tengah
Gledheg
Gledheg
Gledheg kapernah ing Indonésia
Gledheg
Gledheg
Koordhinat: 7°37′56″S 110°38′07″E / 7.6322°S 110.6352°E / -7.6322; 110.6352Koordhinat: 7°37′56″S 110°38′07″E / 7.6322°S 110.6352°E / -7.6322; 110.6352
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2016

Gledheg iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)