Sarapatèn, Karanganom, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sarapatèn
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSoropaten
Sarapatèn kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Sarapatèn
Sarapatèn
Sarapatèn kapernah ing Jawa Tengah
Sarapatèn
Sarapatèn
Sarapatèn kapernah ing Indonésia
Sarapatèn
Sarapatèn
Koordhinat: 7°38′05″S 110°37′07″E / 7.63464°S 110.61867°E / -7.63464; 110.61867Koordhinat: 7°38′05″S 110°37′07″E / 7.63464°S 110.61867°E / -7.63464; 110.61867
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2013

Sarapatèn iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)