Menyang kontèn

Brangkal, Karanganom, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Brangkal
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBrangkal
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°38′48″S 110°38′53″E / 7.64668°S 110.64813°E / -7.64668; 110.64813Koordhinat: 7°38′48″S 110°38′53″E / 7.64668°S 110.64813°E / -7.64668; 110.64813
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2008

Brangkal iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.