Tambakboyo, Mantingan, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tambakboyo
Désa
Kec-mantingan.jpg
Petha dunungé Désa Tambakboyo
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
KacamatanMantingan
Jembar-
Gunggunging warga7.001 jiwa [1].
Pepadhet-

Tambakboyo iku désa ing Kacamatan Mantingan, Kabupatèn Ngawi, Provinsi Jawa Wétan.kang duwé kodhe wewengkon 35.21.13.2001.[2] Cacahing sing ndunungi désa iki miturut sènsus taun 2010 ana 7.001 jiwa [1].

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]