Pengkol, Mantingan, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pengkol
Désa
Kec-mantingan.jpg
Petha dunungé Désa Pengkol
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
KacamatanMantingan
Jembar-
Gunggunging warga2.868 jiwa [1].
Pepadhet-

Pengkol iku désa ing Kacamatan Mantingan, Kabupatèn Ngawi, Provinsi Jawa Wétan.kang duwé kodhe wewengkon 35.21.13.2006.[2] Pengkol iku désa sing dunungé paling wétan ing Kacamatan Mantingan. Ing sisih kulon wewatesan karo désa Sambirejo lan ing sisih lor karo Kacamatan Karanganyar[3]. Cacahing sing ndunungi désa iki miturut sènsus taun 2010 ana 2.868 jiwa [1].

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]