Mantingan, Mantingan, Ngawi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mantingan
Désa
Kec-mantingan.jpg
Petha dunungé Désa Mantingan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
KacamatanMantingan
Jembar-
Gunggunging warga6.648 jiwa [1].
Pepadhet-

Mantingan iku désa ing Kacamatan Mantingan, Kabupatèn Ngawi, Provinsi Jawa Wétan.kang duwé kodhe wewengkon 35.21.13.2002.[2]. Désa Mantingan wewaresan ing sisih lor karo Kacamatan Karanganyar, ing sisih wétan karo Désa Sambirejo, ing sisih kidul karo Désa Pakah lan ing sisih kulon karo Désa Kedungharjo[3]. Caching sing ndunungi désa iki miturut sènsus sing ndunungi taun 2010 ana 6.648 jiwa [4]. Ing Désa iki bisa diarani pusaté saka Kecamatan Mantingan. Ana ing désa iki uga ana pasar kanggo adol tinuku janganan lan woh-wohan kang ditepungi Pasar Mantingan.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]